De blog

– Deze blog is niet langer actief, maar de inhoud blijft beschikbaar –

In de koffiesalons van weleer vlogen de grandioze ideeën en petites histoires van menig schrijver, filosoof en intellectueel in het rond. In verlichte tijden waren ze de plaats bij uitstek waar in alle vrijheid kon worden gedebatteerd. Nu blaast ‘Koekje bij de koffie’ deze koffiesalons virtueel leven in. Zoals het koekje de koffie interessanter maakt, biedt Kbdk net dat extraatje bovenop de dagelijkse nieuwsstroom. Deze blog laat alternatieve stemmen aan het woord, brengt nieuws dat de Vlaamse media misten en bekijkt de wereld eens vanuit een ander perspectief. Zowel passioneel debatteren als rustig meelezen is toegestaan… Welkom!

maliciousglamour:Teacup Ballet, 1935Photographer: Olive Cotton

Foto Olive Cotton (1935)

Deze blog is van de hand van zes studenten journalistiek aan de Hogeschool-Universiteit Brussel en biedt voor ieder wat wils:

Straffe Koffie. Deze actuele rubriek met nieuws van thuis en van de wereld schudt je wakker!

(K)oude Koffie. We werpen een blik in het verleden en gaan elke week na wat er exact vijf jaar geleden gebeurde. Wat was toen actueel en hoe liep het verhaal af?

Verslik je niet! Laat je verrassen door de bizarre verhalen die deze rubriek brengt. De wereld is toch een tikkeltje vreemder dan je dacht!

Kaffee Kultuur. Cultuur in binnen- en buitenland passeert hier de revue.

Win & drink. Weet jij welke koffiebar er op de foto onder ‘Win & drink’ staat? Laat het ons weten en maak kans op een gratis koffie!

De volledige inhoud van ‘Koekje bij de koffie’ is auteursrechtelijk beschermd. Enkel met expliciete toestemming kan deze gebruikt worden voor andere doeleinden.

– Deze blog is niet langer actief, maar de inhoud blijft beschikbaar –

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s